Je vertrouwd me
zo volkomen
en zonder twijfel
terwijl ik naar je hals kijk
Je streelt het mes in mijn hand
alsof ik het niet zou kunnen
ik hou ten slotte van je
en zou het nooit doen
Je laat trots zien
welk pistool je nu weer hebt
en vraagt me het vast te houden
ik haal de trekker toch niet over
Je ligt met je hoofd onder het kussen
en legt mijn handen erbij op
het komt niet bij je op
dat ik zou toeslaan
Maar wat jij niet weet
is dat ik je zou willen doden
eerst een mes langs je keel
dan een schot in je slaap
en om geheel zeker te zijn
druk ik het kussen hard naar benee
Ik jou niet, dan niemand niet!