blikken kruizen elkaar
zoeken elkaar steeds weer op
om elkaar weer te vangen
maar niets zeggen
handen raken elkaar
bijna per ongeluk
strelen elkander vluchtig
maar niets laten merken
monden glimlachen
trekken elkaar aan
willen teder zoenen
maar niet aan toe geven
't is de verkeerde tijd en plaats
komt nog wel
binnenkort
ergens anders
dan zullen ogen niet neerslaan
handen de plekken vinden
en monden ontsnappen aan het keurslijf
even wachten nog