ik weet het cker ik ga bij je weg
ik zeg alles op ik ben er klaar mee
ik weet het cker ik blijf bij je
ik wil mijn leven met je delen
ene dag wil ik weg en nooit meer terug
de andere dag wil ik blijven
mijn dagen worden gevuld met gevoelens
die nooit worden beantwoord
voel ik nog wel genoeg voor je
ben je wel goed voor me
je bent soms zo lief voor me
en wil ik niets anders dan mijn leven bij je blijven
dan doe je weer zo gemeen
en ga je weg en laat je me bezorgd achter
dan zeg je weer het spijt me
ik zal het nooit weer doen geef me nog 1 kans
en die kans geef ik je altijd maar weer
maar binnen 3 maand ist weer raak
maar de kansen zijn op
ik ben op
ik ga kapot onder dit alles zie je dat niet!!?
straks heb ik de knoop door gehakt
en ben je te laat
veels te laat!!
xxx