Hulpeloos zoek ik naar woorden
Wil ze weten, er wat mee doen
Zien dat dit niet verder gaat
En weten waarom gekozen
Ik zoek naar zinnen, gevormd
Vol diepgaand roze woorden
Geschreven op een blad
Dat kleurt van al het licht
Ik probeer om ze te kiezen
Laat ze gaan en pak ze op
Breken in wel duizend stukjes
Maar lijm ze daarna ook weer vast
Zoekend naar de letters
Kijk ik nog eventjes om
Naar toen iedereen me begreep
En ik kon zeggen wat ik vond
Maar net als het woord, vergaat die tijd
________________________________________