Voor mij in de spiegel.
In de spiegel ik zie een meisje staan,
Met waterige ogen kijkt zij mij aan,
Ze zakte huilend op de grond neer,
En zei het leven doet mij zo'n zeer,
Ze hield een hartje van een kettinkje in haar mond,
En vroeg zich af waarom ze bestond,
Ze vroeg zich af waarom ze naar liefde en geluk streefde,
Terwijl ze niet wist waarvoor ze leefde,
Ze keek mij angstig aan en zei dat het haar speet,
Ik snapte niet waarom ze het deed,
Ik keek even weg en en toen weer terug naar haar,
En toen zag ik mezelf, ik stond daar.