Elke nacht
_______________
Elke nacht
zit ik stil,
rechtop in mijn bed
Luisterend
naar hun geschreeuw
Klaar om
op te springen
In te grijpen
Elke nacht
zit ik doodsbang
bibberend bij de trap
Ze blijven maar roepen
Ze denken niet aan mij
Ondertussen
glijden mijn gedachten
weg,
weg van deze hel
Naar een brug, een trein
Hoe zalig het zou zijn
Om weg te kunnen
niet meer
hoeven in te grijpen
En elke nacht
blijven ze schreeuwen
Elke nacht zit ik
aan diezelfde trap
Dromend
Huilend
Stervend
En elke nacht
een beetje meer
...