Contact,
Al een half jaar geen contact meer,
Het doet mijn zo'n ontzettend zeer,
Mijn bloed eigen familie,
Die ik niet meer zie,
Contact verbroken door mijn vader,
En toch was ik weer de dader,
Vele tranen gelaten,
Alle gebeurtenissen gaan haten,
Het is hard om jullie zo te verliezen,
Ik had het allemaal niet voor het kiezen,
Al die ruzie en al dat gezeur,
'T is nog elke dag dat ik erom treur,
Hoe had dit zo ver kunnen gaan,
Maar het is allemaal gedaan,
Het contact is verbroken jullie staan niet meer aan mijn zij,
Alles is over alles is voorbij,
Ik heb dit nooit gewilt maar blijkbaar had ik niks te zeggen,
Al dit gebeuren is niet uit te leggen,
Het is niet te snappen het doet mij pijn,
Soms wilde ik nog dat ik bij jullie kon zijn.
x