Twee handen op mijn lichaam,
ik smeekte je te stoppen,
Twee handen op mijn lichaam,
ze lieten me niet gaan.
Zal jij ooit beseffen,
wat jij hebt gedaan,
Zal jij ooit bedeffen,
dat je me die keren,
had moeten laten gaan.
Ik vraag me af,
wanneer hou je op...?
ik vraag me af,
wanneer ik weer kan leven,
met mezelf.
You NEVER STOP, do you.......?
myrte(15)