hi..
voor mamma ..
voor mij mamma omdat ik van je hou.
voor mamma omdat ik om je geef en dat ik blij ben dat je dag en nacht voor me leeft.
voor mamma die me helpt in moeilijke tijden.
voor mamma omdat ze helpt mijn vleugels te spreiden.
voor mamma een klein gedicht enkele woorden tot jou gericht.
voor mamma om via deze weg te zeggen ,wat ik via me mond niet uit kan leggen.
i love jou for ever and always.
van je dochter