Ik kan niet kiezen,
Is het echt verkeerd om van 2 jongens te houden?
Het geeft toch niet als je er maar eerlijk over bent.
Beide hebben eigenschappen die ik zo waardeer
Kon ik ze maar samenvoegen tot één vent!
Bij de één haal ik de passie
Een nacht met hem staat in het teken van vuur
Bij de ander haal ik de tederheid
Hij wil je verzorgen en verwennen uur na uur
Bij de één is het in stilte van elkaar genieten
Niet nadenken maar gewoon maar doen
Bij de ander zijn het diepzinnige gesprekken
Over de toekomst of juist een terugblik in het verleden van toen
Ik dacht altijd dat mij dit niet kon overkomen,
Je houdt toch van iemand in het geheel als persoon?
Maar ik weet nu dat het eigenschappen zijn die bij je passen
Verliefd worden gebeurt nou eenmaal gewoon
Ik wil ze niet kwetsen,
moet ik dan toch een keuze gaan maken?
Wie moet ik dan kiezen?
En kunnen ze samen appart mijn hart wel echt raken?