Achter gesloten ogen, ziet ze de wereld waarvan ze droomde
ze ziet het geluk en het leven waarvan ze droomde
Als ze haar ogen opent ziet ze alleen verdriet en kapotgeslagen dromen
dan gaat alles weg waarvan ze droomde
ze ziet dan de wereld in werkelijkheid
ze is dan al haar hoop en dromen kwijt
Als ze alleen is zit ze met gesloten ogen
omdat ze dan de wereld ziet waarvan ze droomde
dan heeft ze weer moed en hoop
omdat ze in haar dromen gelooft