Mag ik jou hartstochtelijk kussen bij middernachtzon?
Op de Noordpoolsingel, alleen jij en ik, ook al ben ik een maan kind
De kracht tussen jou en mij, als magneten, mijn lippen die jou overal vinden
De zon die niet onder gaat, versterken de prachtige twinkelingen in je ogen
Die mij de dag en nacht zouden leiden naar jouw
Mijn stille hunkering, diepgaande verlangens, geen stukje over slaan
In elkaar opgaand, genietend, beminnend, even als niks niemand om ons heen
Mij helemaal aan je overgevend, zodat mijn branding zal bij schijnen
Wat ik nog niet deedt, je bent voor mij zoveel meer zoals je weet
Jij kan mij laten verzwichten, mij omslaan in een vurige passievolle kreeft
De zon zal niet meer ondergaan, maar voor maanden op ons neer schijnen
Even geen eenzame donkere nachten meer,
de zon die pareltjes op jouw lippen toont, maakt mij gek van verlangen
Ik wil met je zweven, zachtjes, lief, ondeugend, diepgaand en dan het hoogste punt
Ik ben niet bang voor jou mooie vrouw
Laat mij, jou mijn kus geven, die jij als enige ontvangen kan.
Ik stel me open en ik hoop dat je de zoete passie zult proeven
In mijn hart zit een roos, met nog enkel wat doorntjes
De knop van deze roos is langzaam aan het openen
Voor een prachtige toekonst, al mijn slechte verdreven
Voor niet zomaar een kus, nee opgespaard, enkel voor jou bewaard!
Just like the first time and even more ;-)