In Frankrijk staat de enige kerk
die het woord gevolgd is
De Champange Kerk vol
van eenvoud en muren die de
bombastische klanken van het
orgel doen laten golven.
De franse kater word eerst
weggewerkt met heldere champagne
gemaakt van de beste druiven.
Waarna er een zeer diep gebed
volgt die eindigt met een weltevreden
boer die alle zonden doet wegnemen