Mijn lieve ik,
laten wij als vroeger
weer vrienden zijn.
Er bestaat allicht almachtig een God,
vandaag.
Als ik wakker wordt, staat de klok stil
is de ruimte leeg. Opgeschrikt
In de lege ruimte.
De deur sluit zich achter mij,
groene wereld in goud zonlicht
wacht op mij.