als je iets ziet wat je bewondert
en je net zoals dat wilt zijn
je eigen leven niet waardeert om wat het is
en wilt veranderen en bedenkt hoe het zou moeten zijn
jezelf wilt uit leven in wat je bent
en dat je een betekenis hebt
blij bent om waar je staat
en tevreden bent om wat je kan
maar als je kijkt naar realiteit
kan je jezelf niet vinden,... want je ligt huilend in bed