Wil je mij vergeven, dat ik bezig was met overleven
Nee er was al die tijd geen ander in mijn leven
Ik draag je bij me overal
Nooit zal ik je laten gaan
Ik die altijd in je gelooofde
En echt nooit zou afwijken van wat ik beloofde
Misschien was het niet fout
Maar gaf tijd de kans en bewijs voor behoud
Je bent nooit uit mijn gedachten
Of je komt wel weer voorbij in de nachten
Is het dan zo bedoeld
Want volgens mij is er niemand die dit zo voelt
Voel je mij ook nog steeds
Ik kan nu weer zijn wat ik wil
Ik wil graag zijn jouw vrouw
En van de daken schreeuwen dat ik van je hou
Jou helpen met je angsten
En je in laten zien jij bent zeker niet een van de bangsten
Zo stoer als je nu altijd vecht
Echt lieverd, je zult zien dat is niet nodig echt
Ik zei misschien nooit zoveel
Maar ik zie alle mensen, ik ben niet scheel
Ja af en toe doe ik 't erom....lekker gek
Laat ze dat ook maar denken, ik weet mijn plek
Ik kan en wil je handvaten geven
Want ik heb op dit gebied veel geleerd in mijn leven
Ik ben niet laf of bevooroordeeld
Jij blijft mijn trots en al heel lang in beeld
Het lijkt soms ook voorbestemd, zoals het loopt
Ik wil je altijd steunen, kom maar leunen
Je hebt alles wat je nodig hebt toch! ;-)
Hoor ik daar ook nog bij?
Wat kan of moet ik voor je doen?
Ik ben tot veel in staat dat weetje...
Laat het me anders bewijzen
Ik zal toch een kans moeten krijgen
IK HOU VAN JOUWWWW!!!!!