Dorre struiken staan in vuur en vlam
Een stem verloren gegaan in de eeuwige mist
Pijnscheuten door het geketende lichaam
Flitslichten gaan dwars door de ether
Brengen herrineringen van de toekomst
Zieltjes verkocht voor een paar duiten
Nu verandert in een leger uit de hel
Sprekend tegen een leger van kinderen
Met mij in het midden dansend door de regen