(on)tevreden
Heden en verleden een inmens verschil,
In het verleden was men blij met kleine dingen
Een betaalde baan ,een dak boven je hoofd
Simpele dingen brachten groot geluk
Kinderen die buiten spelen, tot etenstijd.
In het heden heeft een ieder het druk
Materiaal zo belangrijk, kijken naar een ander
Grote huizen, dure autos, luxe in overvloed
Geen tijd voor een ander, groter en beter dat moet
Kinderen in de opvang, tot etenstijd.
Heden en verleden een inmens verschil
Kleine dingen niet meer belangrijk
Materiaal is alles wat men wenst
Kijk eens diep in je hart is dit dan wat gelukkig maakt,
Of zou dat simpele leven toch groter geluk kunnen zijn,
Ben je nu echt waar je werkelijk wilt zijn?