vanavond
vannacht
de fuif om me er weer bonvenop te krijgen
wist dat jij daar zou zijn
deed niets anders
dan naar jou kijken
m'n ogen konden niet van je afblijven
moest ermee stoppen
deed het mezelf aan
maar 't is zo verdomd
hard
waarom
is het zo moeilijk
om je te vergeten
om je uit m'n kop te zetten
wanneer zal ik de hoop opgeven
drie dagen geleden was ik er zeker van
je had je vrijheid laten ontnemen
door een ander
het deed me zo'n pijn
dacht aan zelfmoord
jij hield me tegen
maar nu het uit is met haar
dat ik dat
jij
misschien
weer
bij mij zou willen zijn
had Yoeri beloofd zeker niet
opnieuw
met je te vrijen
heb ik ook niet gedaan
enkel
geslowd
met jou
een grote fout
voelde je adem in m'n nek
je armen om me heen
m'n hoofd op je borst
wou dat je me nooit meer losliet
jij
de kerel waar ik zo stapel op was
nu ben ik gek
van jou
nog steeds
zo moeilijk
om jou
te kunnen
vergeten
je uit m'n hoofd zetten
verder gaan
met mijn leven
waarom
zó moeilijk
maar 'k doe het mezelf aan
zeggen zovelen
'vergeet hem'
'een ander en beter'
(ze weten niet waar ze't over hebben)
ik wil geen ander
enkel
jij