Echte vriendschap
Echte vriendshap gaat nooit stuk,
je hebt je vrienden achter je staan
en dat is jouw geluk
Ookal gaan er wel eens dingen fout,
een ruzietje tussendoor
Het zijn toch de mensen van wie je houdt
Als jij er bent voor je vrienden en zij zijn er voor jou,
dan is dat echte vriendschap, eerlijk en trouw.
Ik ben ontzettend blij met de beste vrienden die ik heb!
Maris, Eef, Ans, Terry en mijn familie: wil jullie nooit meer kwijt!