Lieflief babytje
in mijn buik, zo klein
ik wil je leren kennen
maar het zal niet zo zijn
Ik heb geen keus
Hij wil je niet
en het verdriet dat ik heb
niemand die dat ziet
Morgen neem ik afscheid
pas acht weken oud
en ik ben de enige
die nu al van je houdt
tenen en vingertjes
maar nog geen echt mens
bleef je maar hier
mijn allergrootste wens
ik ga goed voor je zorgen
je alles geven
wij blijven bij je
je hele leven
lieflief babytje
ik aai nog een keer
over mijn buik
het doet zoveel zeer
lieflief babytje
dit was het dan
ik blijf van je houden
en denk aan je, zovaak als ik kan.