LOPEN in de TROPEN
De STENEN liggen gebroken
van de HITTE op de weg.
Wij kennen hier weg noch steg.
De vogels kunne van de hitte niet meer zingen.
Alle inboorlingen zitten rustig binnen.
Wat ons vooral zorgen baart
is dat we moeten hebben van de kaart.
En die bleek al niet veel waard;
gemaakt in een koud ver land
door lieden met weinig verstand.
De WIND heeft haar waaien gestaakt.
Het laatste WATER is al opgemaakt
Mijn gedachten vallen uit elkaar
Mijn maag doet ook wat raar...
Mijn bloed begint te koken.
Mijn wandelstok is gebroken,
want we hebben al zoveel gelopen
Maar we zullen verder moeten
op onze o zo zere voeten...l
Theo BODDÉUS
Gebaseerd op ware feiten/gebeurtenissen
Grand Canaria Massief CUMBRE