Over 10 jaar zal je er weer zijn,
op een terrasje op een plein
Je onderbreekt je zin,
draait je weg van je vriendin,
kijkt me met een schuin hoofd aan
Die 10 jaar zijn zo snel gegaan
Over 10 jaar herken ik je weer:
niks verandert sinds de laatste keer
Het is je houding die verraad
dat het nu beter met je gaat
Je kijkt me in mijn ogen
Die 10 jaar zijn voorbij gevlogen
Over 10 jaar zijn we het nog niet kwijt:
onze afstandelijke gezelligheid
Je groet me, kust, vraagt hoe het gaat
Ik hang aan je lippen terwijl je praat
Misschien zal ik je laten weten:
in 10 jaar ben ik je nooit vergeten.