ik leef voor mezelf
en ben blij met wie ik ben
toch weet ik
zonder jou red ik het niet
Ik heb al mijn vrienden om me heen
maar weet
ik kan het niet alleen
hoe graag ik het ook wil
ik kan niet alles
in mijn eentje oplossen
maar om dat te doen
daarvoor heb ik jou