Ik beweeg me met woorden over het web
Zoek, maar vind slechts wat ik al heb
Beweeg met mijn vingers, slechts met tik geluid
De leegte die zich diep in mij bevind, spreidt zijn vleugels uit
De foto's en de woorden verraden de afstand die zich bevind
Geen vlees en bloed, geen aanraking van iemand die me bemind
Ik beweeg me met woorden over het web
Zoek, maar vind slechts wat ik al heb
Neem mijn woorden
Zie ze als een gift
Gebruik ze als treden omhoog
Of bouw ze tot een lift
Bedenk me een beeld van hoe het zou zijn
Om te leven in een paradijs in het klein
Een echtgenote en een kind aan mijn zij
De wetenschap, zij zijn het paradijs voor mij
De leegte, die zich vult met geluid
De vingers die voelen, de schoonheid van huid
Oog in oog met jezelf en je wederhelft
De emotie die je leegte met liefde bedelft
Twee paren van ogen die naar je kijken
Echt naar je kijken
Je leven verrijken
Je leven verrijken
Je weet, dat zij de wereld zijn waarin je wilt leven
Zij zijn jouw wereld die je nooit op zult geven
Ik bedenk me een beeld van hoe het zou zijn
Om te leven in een paradijs in het klein
Ik beweeg met mijn vingers, slechts met tik geluid
De leegte die zich diep in mij bevind, spreidt zijn vleugels uit
Ik weet dat alleen geluk mij zal vinden als het met me is
Tot die tijd zal ik moeten leren leven met wat ik mis
Ik beweeg met mijn vingers, slechts met tik geluid
De leegte die zich diep in mij bevind, spreidt zijn vleugels uit
Pak mijn vleugels van leegte vast en omarm het hart dat zich daarin bevind
De warmte die je daarin voelt is dat wat jou bemind
Pak mijn vleugels en vlieg met me omhoog
Verlost van de zwaartekracht die ons tot die tijd naar beneden zoog
Ik ben de leegte en ik ben al
Ik ben mens, ik vlieg en val
Ik ben de leegte en ik ben al
Maar meer nog ben ik dat wat jou beminnen zal
Pak mijn vleugels en vlieg met me omhoog
Verlost van de leegte die ons tot die tijd naar beneden zoog