"Blikvanger" (voorlopige titel)
Copyright (c) 2009.08.27 by Werner Domroese
Steeds loop je langs me heen
Kijkt me kort indringend aan
Je ogen spreken boekdelen
Doch hun taal kan ik niet verstaan
Wil je me iets zeggen
Praat dan met me
Ik zal zeker toehappen
Doch echt niet bijten
Wat willen je mooie ogen me vertellen
Ik geef je warme glimlach terug
Doch mijn blik heb jij nog steeds gevangen
Alweer kijk je recht in mijn pupillen
Ook al besef ik niet wat ik precies proef
't Mysterie in je ogen smaakt naar meer
Doch je laat me in de waan
Want zonder iets te zeggen vertrek je weer
Steeds loop je langs me heen
Kijkt me kort indringend aan
Je ogen spreken boekdelen
Doch hun taal kan ik niet verstaan