terwijl ik zachtjes brak,
mijn stem weggleed
niet wetend of mijn hart nog
op zijn plaats zat,
hoorde ik de stem
dat zei
dat ik altijd welkom ben
dat we de gekste dingen
gaan doen samen.
Daar op dat moment,
door mij gewoon graag
te zien,
te laten voelen dat
ik speciaal ben,
die je kent.
veegde ik mezelf weer samen,
jullie heelden mijn hart
en ik stapte terug in het leven
met frisse moed