Ik wou dat ik een ander was
Een dag niet mezelf was
of misschien wel meer dagen
Geen angsten en geen zorgen
Geen zorgen om mensen
Geen angsten om bepaalde dingen
Gewoon een keer een ander
Een ander die geen zorgen heeft
Een ander die mijn angsten niet heeft
ik wou dat ik iemand anderes was
Gewoon niet de genenen zijn die ik was...