Voor eenmaal keer ik terug
op mijn schreden
om Switi Anja heel veel sterkte te wensen
je kind verliezen is toch wel het ergste
wat een moeke kan overkomen
er brandt een kaarsje hier thuis
op het tafeltje bij Willemientje
dan is een felicitatie op zijn plaats
voor Fortuna Maria
pluk handen vol gelukjes
doe je naam eer aan meisje
ook Tweety Ysje, Jessica van harte
en voor morgen Betty niet te vergeten
ik fluister een groet in de wind
met veel liefde
voor eenmaal terug op mijn schreden
omdat zowel Anja als Fortuna
een best wel grote plaats
in mijn hart hebben
uit het oog wil niet zeggen
uit mijn gedachten
Windwhisper Cobie