ik kijk naar de Maan
hij brengt me altijd van de baan,
ik zie het licht om de Maan stralen
spijtig kan ik het niet gaan halen,
soms hangt er een wolkje voor
maar ik kijk er gewoon door,
ik hoop dat er later voor mij ook een plekje zal zijn
ik zou graag naast de Maan een sterretje zijn een heel klein,
soms zoek ik bij de Maan een soort van troost
oke, dat ik dit vertel?! *bloost*
en morgenvroeg is de zon er weer
en dat doet in mijn hartje zeer...
ik ga weer in mijn bed liggen en proberen te slapen
en als dat niet lukt tel ik wel een paar honder schapen.
liefs...