VLUCHTEN
Vluchten wil ik
Weg van hier
Terug naar het verleden
Of misschien naar de toekomst dan
maar niet hier in het heden
(ik voel me ontevreden)
Het lijkt wel een gevangenis
Mezel(le)f ben ik kwijt
Ik weet ook niet wat dat nu is
Ik heb ontzettend spijt
De buitenwereld ziet het niet
Ook jij snapt er niets van
Hoe kan 't ook als ik maar steeds
niets laten weten kan
Ik sluit me op
Ik sluit me af
En iedereen gaat door
"Kom op! Jij grote zielepiet!"
'k Heb er de kracht niet voor...
En alles lijkt echt dik ok!
Een huis, 3 kids, een (lieve) man
Maar jij bent ook degene
die me maken en breken kan!
Is dat dan toen soms toch gebeurd?
Ben ik 't afhankelijk van jou?
Ik voel me eenzaam, heel alleen
en niet je echte vrouw...
Ik mis het ECHTE (!) samenzijn
van weten van elkaar
van intieme verbondenheid
van omzien naar elkaar
We glijden af
en jij merkt niets
Je leeft je leven door
Als iemand vraagt hoe't met "ons" is
zeggen wij "Prima hoor!"