Morgen is er weer een dag
dat is bijna zeker
Dat ik dan lachen mag
dat is geen weten
Was de nacht maar bijna om
dan kon ik weer beginnen
met m'n gewoonlijk straatje om
en lachtjes afwinnen
Want mensen die op straat lopen
horen het in Keulen donderen
Vooral als het vroeg is
dan geloven ze in wonderen
Maar goed, ik loop dan te lachen
en sommigen kijken mij na
Ze weten wat hun staat te wachten
daarom kijken ze mij na
Want ik loop met mijn hond
's morgens om zes uren
Met geen blad voor de mond
voor het treiteren van mijn buren
En straks ga ik weer slapen
om acht uur sta ik op
Dan even lekker gapen
Zo, de dag zit er weer op