Het is nu bijna twee jaar geleden
maar nog steeds draag ik de ketting en de ring
waarom ik ze niet weg doe weet ik niet
stiekem de vraag waarom je me op die manier verliet
elke keer als ik ze zie of voel
zie ik al die beelden van je in mijn hoofd
het doet pijn, maar dat wil ik niet
terwijl ik me afvraag, waarom je me op die manier verliet
als ik ze een tijdje af doe, raak ik in paniek
en wil ik ze zo snel mogelijk weer om hebben
waarom ik dat gevoel nog heb, dat vraag ik niet
misschien omdat jij me op die manier verliet
elke keer als ik een leuke meid ontmoet
vraagt ze of het een speciale ring is
maar hem speciaal noemen, dat kan ik niet
omdat jij me op die manier verliet
noch kan ik er afstand van doen
noch wil ik ze heel graag zien
want aan jou denken.... liever niet
omdat ik nooit zal weten, waarom je me zo verliet
de tijd is dus gekomen
dat ik afstand doe van alledrie
zodat dit de dag wordt die geschied
als de dag dat ik jou eindelijk verliet...