Tijd komt,
Tijd gaat,
Soms te snel,
Dan weer niet lang genoeg,
Dingen kunnen zo snel gaan,
Zeker die mooie momenten,
Maar tijd komt,
Tijd gaat,
Enkel de tijd zal leren,
Wat niemand je leren kan,
De tijd blijft doorgaan,
Als alles een moment stilstaat,
Als je leven een je voorbij flitst,
Tijd is,
Tijd blijft,
Mooie belefenissen gaan,
Slechte komen.
En dan zijn we weer verder,
Al daar,
Toen nog toekomst,
Net nog heden,
Nu al weer verleden..
Tijd is,
Tijd blijft gaan,
En staat niet stil