Mijn haven
Waar is mijn veilige haven
die mij een lig plaats bied
tijdens stormen op zee
waar ik schuil tegen regen
Mij bevoorraad van levens behoeftes
water, voedsel en brandstof
daar waar mijn hart zich kan luchten
Die zachtjes met me mee deint
de baken in nood, de boei als houvast
beschermd tegen de harde kade
stevig de touwen vast houd
Los laat als het nodig is
de vrijheid geeft om te varen
route helpt uit stippelen
Contact houd als het nodig is
te hulp schiet in tijden van nood
reddingsboei uitgooit als houvast
mij binnen trekt als ik niet meer kan
waar rotte planken gerepareerd worden
gebladderde verf vernieuwd
en brandstof word bijgevuld