6 maanden
Zes maanden geleden, 1 maart 2009 toen was het voorbij,
Ons eerste huisje was niet meer van mij.
De 4 jaar hebben we net niet kunnen halen,
Alles wat we meemaakten lijken nu kleine verhalen.
Over blijdschap, liefde en verdriet,
Want de problemen in mijn hoofd die zag jij niet.
Wat begon was als een droom,
Met onze namen schreven in een boom.
Werd een nachtmerrie ongekend,
Jij was niet meer mijn lieve vent.
Anderen zagen hoe slecht het met mij ging,
Maar mij eruit helpen was niet jouw ding.
We konden het niet meer aan en gingen uit elkaar,
Ik pakte mijn spullen en ging weg van daar.
De weken erna waren een echte hel,
En trok ik bij me naasten aan de bel.
Ze hielpen bij mij iets wat jij niet kon,
En verdwenen mijn andsten voor de zon.
Nu 6 maanden later sta ik anders in het leven,
Maar voor altijd staat jouw naam in mijn hart geschreven.
Terug gaan naar jouw zal nooit meer gebeuren,
Ookal zou je er ooit om gaan zeuren.
Nee ik ben blij met wie ik ben,
Het depressieve meisje is iemand die ik niet meer ken.
Ons leven gaat verder zonder een wij,
De toekomst tegemoet met iemand anders aan onze zij.
Toch neem ik het je kwalijk voor wat je deed,
Mijn leven proberen te verkloten is wat ik niet vergeet.
Maar ik kom zeker goed te recht,
Mijn verhaal loopt goed af en zeker niet slecht!