daar waar het hart schreewt
schreeuwt mijn gevoel,
mijn ziel,
mijn verstand,
mijn hele wezen
daar waar ik mij niet compleet voel,
schreeuwen gevoelens en emoties mij toe
daar waar ik mij alleen voel, schreeuwt eenzaamheid mij toe in een omgeving en gewaarwording die alleen mij bekent is.
daar waar ik tranen laat, schreeuwt mijn gezicht en daarbij mijn ogen me toe dat ze ontroostbaar zijn
daar waar ik gemis voel schreeuwt alles mij toe.
wanneer mijn hart ophoudt te schreeuwen, lacht ze..
wanneer mijn hart lacht heeft ze lief en is ze blij..
mijn blijdschap en vreugde maken dan dat ik me sterk voel, gewild voel, fantastisch mooi en innerlijk prachtig voel.
mijn hart schreeuwt me al haar emoties toe..soms vol liefde en soms vol verdriet.....maar mijn hart tikt....elke dag..
niet elk hart tikt..het mijne wel..
dus dat het schreeuwt, wil zeggen dat ik leef.
IK LEEF :-)
IK LEEF :-)
IK LEEF :-)