Dingen schrijven lukt nog wel,
maar in praten ben ik niet zo snel.
Vooral als het om emoties gaat,
reageer ik traag en vaak te laat.......
Nu heeft iemand mij pijn gedaan,
waarvoor ik door het vuur zou gaan.
En nog steeds wil ik hem kennen,
jeetje....dat is even wennen.....
Zelden heb ik iemand ontmoet,
die zoveel bij me doet.
En zonder stem te verheffen,
deed hij zijn schuld beseffen.
Tranen lopen me over de wangen,
van het hele stille verlangen.
Om voor altijd bij hem te zijn,
in vrede....... en zonder pijn.