Vriendschap...
Vriendschap een ongrijpbaar begrip...
Vriendschap zo waardevol en puur...
Vriendschap het begrip van delen ,
Delen van vreugde en pijn...
Zoals altijd er voor elkaar te zijn.
Elkaar die hand te reiken,
of die schouder te geven..,
als diegene het even nodig heeft
Vriendschap is iets kostbaars
Niet te koop of uit te drukken in geld...
Vrienden passeren jouw leven...
Ze dragen iets bij...,
Mooie momenten die je met ze kunt beleven...
Vrienden als ze er even niet zijn,
Dan realiseer je wat je mist..,
Hoe belangrijk een vriend(in) in je leven is,
Dat geeft het begrip "Vriendschap"....,
Die speciale betekenis