Ik zie je gezicht vertrekken
bij elke beweging die je maakt
Ik zie de pijn in je ogen
als je 's ochtends ontwaakt
Ik zie hoe je vecht
tegen die helse pijn
Omdat je zo graag
nog onze papa en hun opa wilt zijn
Ik denk aan hoe we de lift deden
uit Dirty Dancing
En hoe we gingen voetballen
en jij elke bal opving
Hoe we stoeide
en lachtte met elkaar
Maar alles wat je graag deed
is nu allemaal te zwaar
En ik weet hoe hard je vecht
en hoe dat weer zorgt voor problemen
Telkens als ik naar je kijk
wens ik dat ik al je pijn kan wegnemen
*Voor mijn stiefvader, die een 3dubbele hernia heeft, waar waarschijnlijk niets aan te doen zit. Operatie kan niet, omdat risico op verlamming te groot is..*