In de trein vlogen mijn gedachten voorbij
Een apart weekend dat was wat jij zei
In een vreemde omgeving elkaar leren kennen
Voor jou was het helemaal even wennen
Ter sprake kwam toen jouw verhaal
Het was een zware week en jij baalt
Jouw gevoelens werden niet beantwoord
Is jullie vriendschap daardoor nu verstoord?
Bij mij kun je jouw verhaal wel kwijt
Was het een opluchting of toch beetje spijt
Hoe het nu verder gaat dat is ons onbekend
Maar weet dat ik blij ben dat ik je nu ken