We gingen starten met een reis,
Varen over zeven zeeën,
Het was een toverpaleis,
Wij met z’n tweeën.
De weg van een schatkaart nemen,
De hindernissen met trots verslaan,
Op zoek gaan naar een avontuur,
De sleutel van twee werelden.
Onderweg deelden we een passie vol vuur,
Het gaf ons warmte en een blij gevoel,
Maar steeds om elk uur.
Onder dag en nacht ging onze liefde open tot een macht!
De sleutel om het hart van een ander te vinden,
Is een reis vol gevaren,
Maar om deze twee werelden te binden,
Op zoek gaan naar een avontuur.
Is het telkens weer die passie delen ,genietend van het vuur.
De liefde ,de sleutel van een schat,
Dat leidt naar twee werelden,
Om alle hindernissen te doen verslaan.
Vind je de passie ,liefde in het hart!
Van twee werelden ,die samen een schat vormen!
Een reis vol gevaren,
Maar voor het leven gebonden.
Jij en ik!