De zon is weer verdwenen,
en de donkere wolken verschenen.
Regen druppeld naar beneden,
bah hier kan ik niet zo goed tegen.
Gelijk kom je in een andere stemming dan,
en daar baal ik dan best wel van.
Dit vochtige weer is slecht voor mijn spieren,
die beginnen dan nl. ook weer te klieren.
Dus vanmiddag lekker even een zonnenbankje genomen,
hmmm lekker daar ben ik van bekomen !
Zo zie je maar weer wat je doet lieve zon,
ik wou dat ik elke dag van je genieten kon.
Laat die wolkjes maar gauw verdwijnen,
en ga jij maar weer lekker schijnen.