Elke seconde die ik verspil
Elke minuut dat ik je wil
Elk uur dat ik je zoek
Elke week breng ik je bezoek
als je dat wil
ik kan zoveel denken
maar ik kan jou niks schenken
je zal het niet accepteren
al helemaal niet waarderen
ik ril ervan
in de ban van,,
altijd maar denken aan jou
ik hoopte dat je me wou
maar hopen doet niks
een relatie was niet erg fiks
in elke leugen die je me vertelde
in elke keer dat ik je belde
voelde ik je zinken
en hoorde de bel klinken
ik kan bij je terecht
t staat niet helemaal recht
maar ik weet het wel
ik trok eens aan de bel
je hielp me zoveel als je kon
ik dee er niks mee omdat ik niet won
mijn leven draait om jou
omdat ik van je hou
omdat ik elke seconde aan je denk
was je maar weg in één oogzwenk
want ik kan je niet haten
niet vergeten
overmaten
niet te veel zweten
als je dit leest
wees dan geen beest
wijs me niet af
das egt zo fucking laf
voel wat ik voor je voel
alsof het is, je enige doel
ik ben kwijt
das wat de pot verwijt
jij kan me vinden
en me weer binden
onderscheid me niet in anderen
ik kan voor je veranderen
ik ben uniek
ik heb publiek
ik geef mensen dingen
hopend dat ze gaan zwingen
wat geef jij?
worden mensen daarvan blij?
ik zie je vallen
maarja wat kan t mij nog ballen
ik moet ook jou loslaten
voor dat ik mezelf erbij zal baten
je gaat me niet breken
niet voordat ik me ga wreken
lisanne gvd
je weet t best
je huis is niet west
repareer me
onderweer me
ik ben er gvd voor jou
ik wou dat jij dat ook wou
maar je ziet t niet
wat je ook toeliet
maak niks openbaar
niks was ooit waar
alles van jou was een leugen
ik kan me nergens meer op verheugen..
toch door alles heen
sta ik nogsteeds op mn been
omdat ik je niet kan laten gaan
ik laat je niet op je eigen baan
omdat ik van je blijven houden
in de hoop dat we ooit samen verder mochten zouden
VinceL(l)Lisanne