Denk je echt dat ik je vergeten heb?
Dat ik je in de steek laat,
Net nu je het gevoel hebt
Dat je me zo hard nodig hebt?
Denk je echt dat ik je niet meer hoor?
Dat ik je neit zie hoe je er aan toe bent?
Heb je weleens een moeder
Met een kleine baby gezien?
Dan weet je hoezeer ze
Met haat kind begaan is.
Ze voedt het, ze troost het als het huilt
Ze koestert het met haar warmte.
Ik noem jullie mijn kinderen,
Zo`n sterke band heb ik met jullie
Ik zal je troosten als je huilt.
Ik ben met je begaan
Zelfs als mensen je vergeten
Ik vergeet je nooit. Onthuod dat.
Want jou naam staat geschreven
In de palm van mijn hand.
Onuitwisbaar staat die daat.
Waar je ook gaat, ik zie je altijd voor me
Ik houd je de hans boven het hoofd
En als het moet zal ik je dragen..