Grote zwarte troebelige ogen die je van boven tot onderen bekijken.
De stank des verderfs is duidelijk te ruiken.
Het drinkt niet alleen via je neus, maar ook via je huid naar binnen.
Je voelt het slijm naderbij komen.
De gore vage extreme rottigheid volgend.
Je denkt dat het een enge droom is,die zichzelf in een onbepaalde tijd zal beƫindigen.
Je hoopt weer te ontwaken in een wereld vol goeds en zoete geuren.
In een wereld waar alles verloopt zoals het zijn moet.
Waarvan die rottigheid niets te merken is.
Maar wanneer breekt die tijd aan?
Die tijd waarin geen donkere gedachtes leesbaar zijn.
Die tijd waarin niemands geest verziekt wordt met geweldadige ondiepdoordachte wraakacties.
Die tijd waar geen dodelijke ziektes spelen,
waar niemand de diepe,innerlijke,ondoorgrondelijke pijn kent van dierbaren die onontkoombaar overlijden of gewoon ijskoud op gruwelijke wijze vermoord worden.
Wanneer komen we aan het eind van die valse zwarte cirkel.
smascha