Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onzekere toekomst
je bent bij me
maar toch ook niet
ik zie je
jij mij niet
je zeg dat je me leuk vind
maar ik twijfel
je bent lief en attent
maar niet van mij
vrijgezel zijn is leuk
en beter als een relatie
iets waar wij in verschillen
en toch blijf ik hopen
ik zie je graag
en wil bij je zijn
iets wat ik eigenlijk
zou moeten vergeten
Reacties op dit gedicht
kimberly de pater vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
kimberly de pater
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 september 2009
Thema's:
[JIJ]
[Liefde]
[IK]