Rotte rover belaad me niet
met je foto's van je jacht
terwijl ik als een geveld schaap
al aan de muur hang, wachtend
Een aai over mijn vacht en ik
vergeef je voelt weer als een jager
aan,
in mijn hoofd
ga uit
ik wil weer een beest zijn die zegt
kijk uit een rotte rover