Als je het moeilijk hebt, doe ik je steunen.
Huil je, dan kun je op mijn schouder leunen.
Ik sta voor je klaar in zware tijden.
Probeer je te laten lachen, ondanks je lijden.
Maak je fouten,ben je blij of heb je pijn.
Bedenk dan dat ik er altijd voor je zal zijn.
Soms maak je wel eens fouten en geef ik je een preek.
Maar toch laat ik je nooit in de steek.
Heb je zware tijden, laat dan de moed niet zakken.
Je weet dat ik je help om de draad weer op te pakken.
Ik zal alle paden met je bewandelen, die je moet begaan.
Nooit laat ik je vallen en blijf altijd voor je klaarstaan.
Dit is wat echte vriendschap zou moeten betekenen.
Iemand die voor je klaar staat en waarop je altijd kunt rekenen.
Ik ben degene die voor je door het vuur gaat.
Voor altijd ben ik je steun en toeverlaat.