Afsluiten
Soms voel ik me als een wandelende tijdbom
Een magnetische spons
Het onbewust aantrekken en opzuigen
Negatieve energie kan je kapot maken
Vanaf mijn tiende
Een zwaar auto ongeluk
Steeds meer blokkeringen
Mijn energie kon niet meer weg
Hoe hou je die mensen buiten
Door naar je lichaam te luisteren
Ik ging mijn hele leven op de vlucht
Je wordt onbewust onrustig door de innerlijke spanningen
Na 32 blokkeringen pas was het einde oefening
Ze gooien het op een waslijst met psychische stoornissen
Je neemt het aan uit onmacht
Je vecht door, maar loopt telkens bijna daar vast
Je kan niet meer
Mensen zien alleen je negatieve kanten
Nooit eens een beloning voor het vechten
Je bent anders
Je bent een gevoelsmens
Ik heb één keer echte liefde mogen beleven
Je weet dat het zo kan
Dat is mijn lichtpuntje
Om te leren afsluiten, moet je naar je lichaam luisteren
Hoe moest ik dat doen
Ik ging alsmaar door mijn gevoel heen
Wat betekend welk gevoel
Ze kwamen los
Alleen maar narigheid
Je moet het leren te plaatsen
En toch liep ik weer vast
Wat wil je dan
Iedereen vraagt het
Liefde en geluk
Ja dat wil iedereen zeggen ze dan
Waarom heb ik dan toch die pijn
Ik wil mezelf blijven zijn
Niet zo hard en nep worden
Omdat dat nu eenmaal nodig zal zijn
Voelen zoals vroeger
Alles puur beleven
Je ziel die jouw uiterlijke verschijning bepaalde
Waar was dat gebleven
Ik heb hem weer gevonden
Onder veel verdriet en pijn
Lang is de weg
En ik ben er nog niet
Maar ik doe wel weer wat ik wil
Wat ik diep van binnen leuk vind
Hoe kan een mens dat nog met al die stress en shit nog voelen
Hoe weinig mensen zie je nog stralen
Hoeveel mensen durven nog iemand diep in de ogen te kijken
Hoeveel mensen kunnen zichzelf niet eens recht in de spiegel aan kijken
Wie durft zichzelf te laten zien
Wie toont er respect en acceptatie
Ik begin weer blij te worden
Af en toe zelfs spierpijn
Nee niet van de spanning
Van het ongestoord stom doen en lachen
Je ziet zelfs mensen kijken alsof je van Mars komt
Bang dat ze worden uitgelachen
Of waarom je zo hard lacht
Zij is nu gelukkig? Dat hadden ze niet verwacht
Ik beleef het gelukkig wel weer
Die kleine dingen
Die je hele leven mooi maken
Zonder nadenken en grenzeloos kunnen leven
Toch gaat het nog met vallen en opstaan
Maar mijn doel is in zicht
En als ik iets echt wil
Dan weet ik, dat is mijn ziel
Ik zal dan blijven vechten
Omdat ‘ik’ dat wil
Niemand kan mij daarin onzeker maken
Met hun afgunst en jaloezie
Ik zal moeten leren om gaan met mijn krachten
Mens en dier er mee willen helpen
Mij moeten leren afsluiten voor magnetische klachten
Want slechte energie zit ik niet meer te wachten